Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@19:04:00 GMT

لاغری / کاهش وزن فوری با رژیم نوم

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۷۲۶۷

لاغری / کاهش وزن فوری با رژیم نوم

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز،  زمانی که رژیم نوم یا Noom در سال ۲۰۰۸ معرفی شد، این رژیم به سرعت رشد کرد و به یکی از رژیم‌های غذایی پر جستجو تبدیل شد. به گفته رژیم Noom، افرادی که از این برنامه غذایی استفاده می‌کنند و سبک زندگی سالمی را در پیش می‌گیرند، می‌توانند انتظار داشته باشند که ۱ تا ۲ پوند (۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ تا ۱ کیلوگرم) در هفته کم کنند. با این‌حال، ممکن است تعجب کنید که آیا Noom فقط یک رژیم غذایی مد روز است یا یک برنامه موثر برای کاهش وزن سالم و پایدار؟!

بیشتر بخوانید:

لاغری / غذاهای کم کالری برای کاهش وزن کدامند؟

 رژیم غذایی نوم (Noom) چیست؟

نوم بیشتر از آن‌که خود را یک برنامه و رژیم غذایی بداند؛ به‌صورت یک سبک زندگی معرفی می‌کند که به شما کمک می‌نماید با تغییرات رفتاری، سبک زندگی خود را تغییر دهید. نوم به‌صورت یک اپلیکیشن یا برنامه است که در حقیقت توسط یک الگوریتم به شما کمک می‌نماید تا بتوانید سبک زندگی و رژیم غذایی خود را تغییر دهید و موارد زیر را ارائه می‌دهد:

چالش‌های هفتگی و اطلاعات آموزشی: موضوعات شامل تغذیه، مدیریت استرس، تعیین هدف و شکل‌گیری عادت سالم است.
ابزارهایی برای پیگیری پیشرفت شما: این‌ها به شما امکان می‌دهد وعده‌های غذایی، رژیم ورزشی و وزن بدن خود را ثبت کنید.
یک تیم مربیگری مجازی: یک متخصص هدف، مربی گروه و گروه پشتیبانی قرار است به شما کمک کند در مسیر خود بمانید.
ردیابی بیومتریک: این ویژگ‌ ها به شما کمک می‌کند سطح قند و فشار خون خود را کنترل کنید.

نوم چگونه کار می‌کند؟

نوم قصد دارد مانند اکثر برنامه‌ها و برنامه‌های رژیم غذایی تجاری، با ایجاد کسری کالری، به لاغر شدن شما کمک کند. کسری کالری زمانی رخ می‌دهد که شما به طور مداوم کالری کمتری نسبت به مصرف روزانه خود مصرف نمایید. برنامه نوم کالری مورد نیاز روزانه شما را بر اساس جنسیت، سن، قد، وزن و پاسخ به یک سری سوالات مربوط به سبک زندگی تخمین می‌زند.

بسته به وزن هدف و چارچوب زمانی شما، نوم از الگوریتمی برای تخمین میزان کالری مورد نیاز برای خوردن در روز استفاده می‌نماید. این به عنوان بودجه کالری شما شناخته می‌شود. به دلایل ایمنی و برای اطمینان از تغذیه کافی، برنامه حداقل میزان کالری روزانه را برای زنان ۱۲۰۰ و برای مردان ۱۴۰۰ در نظر می‌گیرد و اجازه نمی‌دهد از این میزان کمتر شود. همچنین به دلیل تاکید بر روی گام به گام حرکت کردن، به افراد اجازه می‌دهد تا به‌صورت روزانه وزن خود را ثبت نمایند.

رژیم نوم شامل چه غذاهایی می‌شود؟

رژیم لاغری نوم غذاها را بر اساس کالری و تراکم مواد مغذی به سبز، زرد یا قرمز دسته بندی می‌کند. این برنامه توصیه می‌کند که درصد مشخصی از غذاها را از هر رنگ مصرف کنید و مقدار آن شامل ۳۰٪ غذاهای سبز، ۴۵٪ غذاهای زرد و ۲۵٪ قرمز هستند. به گزارش وب سایت نوم، اینها نمونه‌هایی از غذاها برای هر رنگ هستند:

سبز

میوه‌ها: موز، سیب، توت فرنگی، هندوانه، زغال اخته
سبزیجات: گوجه فرنگی، خیار، سبزیجات سالاد، هویج، پیاز، اسفناج
سبزیجات نشاسته‌ای: ازگیل، چغندر، سیب زمینی شیرین، کدو حلوایی
لبنیات: شیر بدون چربی، ماست بدون چربی، ماست یونانی بدون چربی، چوب پنیر بدون چربی
جایگزین‌های لبنی: بادام شیرین نشده، بادام هندی یا شیر سویا
غلات کامل: بلغور جو دوسر، برنج قهوه‌ای، نان سبوس‌دار، پیتای سبوس‌دار، ماکارونی سبوس‌دار، ترتیلا غلات کامل، غلات کامل
چاشنی‌ها: مارینارا، سالسا، کلم ترش، سس کچاپ، مایونز سبک
نوشیدنی‌ها: چای و قهوه بدون شیرینی

زرد

گوشت بدون چربی: مرغ کبابی، بوقلمون و تکه‌های بدون چربی گوشت گاو، خوک و بره
غذاهای دریایی: ماهی تن، ماهی قزل آلا، تیلاپیا، گوش ماهی
لبنیات: شیر کم چرب، پنیر کم چرب، پنیر کم چرب، ماست یونانی
حبوبات و دانه‌ها: عدس، لوبیا چیتی، نخود، نخود، کینوا، لوبیا سیاه، سویا
غلات و محصولات غلات: کوسکوس، برنج سفید، نان سفید، ماکارونی سفید
نوشیدنی‌ها: نوشابه رژیمی، آبجو

قرمز

گوشت: ژامبون، گوشت قرمز، گوشت سرخ شده، بیکن، سوسیس، هات داگ، همبرگر
آجیل و کره آجیل: کره بادام زمینی، کره بادام، بادام، گردو
دسرها و شیرینی‌ها: کیک، شکلات، کلوچه، آب نبات، شیرینی
غذاهای میان‌وعده: سیب زمینی سرخ کرده، چیپس سیب زمینی، انرژی و اسنک بار
چاشنی‌ها و سس‌ها: کره، سس مایونز، سس دامداری
نوشیدنی‌ها: شراب، آب میوه‌هایی مانند آب پرتقال

فواید رژیم نوم چیست؟!

برنامه نوم بر رویکرد بلندمدت برای لاغر شدن تاکید دارد. ممکن است مزایای متعددی نسبت به روش‌های لاغری سریع داشته باشد. بر روی کالری و تراکم مواد مغذی تمرکز می‌کند.

معیاری است که نشان می‌دهد یک غذا یا نوشیدنی نسبت به وزن یا حجم آن چقدر کالری دارد. این برنامه غذاها را بر اساس تراکم کالری و غلظت مواد مغذی در یک سیستم رنگی (سبز، زرد و قرمز) دسته بندی می‌کند. غذاهایی با کمترین تراکم کالری، بالاترین غلظت مواد مغذی یا هر دو، سبز در نظر گرفته می‌شوند. غذاهایی با بالاترین تراکم کالری، کمترین غلظت مواد مغذی یا هر دو، برچسب قرمز دارند، در حالی که غذاهای زرد رنگ در بین آن‌ها قرار می‌گیرند.

غذاهای پر کالری حاوی تعداد زیادی کالری در مقدار کمی از غذا هستند، در حالی که اقلام با چگالی کم کالری کالری کمتری در مقدار زیادی غذا دارند. به‌طور کلی، غذاهای کم کالری، مانند میوه‌ها و سبزیجات، حاوی آب و فیبر بیشتری هستند و چربی کمی دارند. از سوی دیگر، غذاهای پرکالری مانند ماهی‌های چرب، گوشت‌ها، کره‌ بادام زمینی و سایر مغزها، شیرینی‌ها و دسرها، معمولا چربی یا قندهای اضافه شده را تامین می‌کنند؛ اما فاقد آب و فیبر هستند.

رژیم‌های غذایی که عمدتا از غذاها و نوشیدنی‌های کم کالری تشکیل شده‌اند، نسبت به رژیم‌های غنی از غذاهای پرکالری با گرسنگی، کاهش وزن و خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی کمتر مرتبط هستند.

هیچ غذایی ممنوع نیست!

چندین رژیم غذایی محبوب می‌توانند با محدود کردن برخی غذاها یا کل گروه‌های غذایی، محدود کننده باشند. این می‌تواند اختلال در خوردن یا رفتارهای وسواسی حول خوردن سالم یا "پاک" را ترویج کند. Noom رویکرد مخالف را اتخاذ می‌کند و با اجازه دادن به مصرف همه غذاها در رژیم غذایی شما، سبب انعطاف پذیری می‌شود. از آنجایی که برخی از غذاهای پرکالری مانند آجیل حاوی مواد مغذی مهمی هستند و حذف کامل دسرها و سایر خوراکی‌ها نه واقع بینانه و نه ارزشمند است، نوم این اقلام را منع نمی‌کند؛ اما مصرف کمتر آن‌ها را تشویق می‌کند.

تغییرات رفتاری را ترویج می‌کند!

کاهش وزن و داشتن یک سبک زندگی سالم فراتر از این است که چه مقدار می‌خورید. همچنین در مورد شکل‌گیری رفتارهای سالم جدید، تقویت عادات سالمی است که قبلاً دارید، و شکستن هر گونه الگوی ناسالمی که اهداف شما را خراب می‌کند. بدون ایجاد تغییرات رفتاری، هر گونه وزن از دست رفته با رژیم غذایی و کاهش کالری، به مرور زمان بازیابی می‌شود؛ اغلب بیش از آنچه در ابتدا از دست رفته بود.

نوم با درک اینکه تغییر رفتار دشوار است، از یک برنامه درسی مبتنی بر روانشناسی استفاده می‌کند که خودکارآمدی را تشویق می‌کند باور به توانایی شما در اجرای عاداتی که برای رسیدن به اهداف شما ضروری است. به این ترتیب، رژیم لاغری نوم بهتر است شما را به ابزارها و آموزش‌های لازم برای ایجاد تغییرات رفتاری که زمینه‌ساز حفظ موفقیت آمیز کاهش وزن طولانی‌مدت است، مجهز کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1126440 برچسب‌ها رژیم غذایی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: رژیم غذایی تغییرات رفتاری نوشیدنی ها رژیم غذایی شما کمک سبک زندگی مواد مغذی بدون چربی کاهش وزن کم کالری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۷۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند

دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: تحرک کم، دریافت کالری بالا، استرس زیاد و خواب ناکافی در افزایش وزن موثر هستند، بنابراین باید با افزایش فعالیت‌های ورزشی و تکنیک‌های آرام سازی، میزان دریافت مواد غذایی را کنترل کرد.

به گزارش ایرنا، ناهید آریائیان افزود: چاقی زمینه ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش می‌دهد، در نتیجه با «کاهش دریافت میزان کالری» و «افزایش فعالیت‌های فیزیکی» می‌توان از بروز چاقی و بیماری‌های وابسته به آن پیشگیری کرد.

وی اظهارداشت: در سال‌های اخیر میزان شیوع چاقی افزایش یافته و آمار افراد چاق از سال ۱۹۸۰ در جهان بیش از دو برابر شده است. در ایران تقریبا نیمی از افراد دارای اضافه وزن یا چاق هستند.

آریائیان با اشاره به افزایش کودکان مبتلا به چاقی، اظهار کرد: چاقی، زمینه‌ساز بروز بسیاری از بیماری‌های شایع همچون بیماری‌های قلبی عروقی، پرفشاری و چربی خون، دیابت، انواع سرطان‌ها، برخی بیماری‌های زنان و ناباروری، کبدی (مانند کبد چرب)، کلیوی، مفاصل و اتوایمیون، تنفسی، اختلالات خواب، روحی و روانی و ... است. به علاوه چاقی باعث کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش می‌دهد.

این متخصص تغذیه ادامه داد: مطالعات نشان می‌دهد به ازای هر ۱۰ درصد کاهش وزن، ۲۰ الی ۲۵ درصد خطر مرگ و میر وابسته به چاقی کاهش می‌یابد؛ در واقع چاقی زمینه‌ساز بسیاری از بیماری‌های مزمن به شمار می‌رود و با کاهش حتی ۱۰ درصد از وزن می‌توان به اندازه قابل توجهی از ابتلا به بیماری‌های متابولیک و غیرواگیر پیشگیری کرد.

وی افزود: چاقی، افزایش درصد چربی بدن است و چاقی در کودکی، زمینه بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن در دوران بزرگسالی را افزایش می‌دهد.

آریائیان با اشاره به شاخص توده بدنی، خاطرنشان کرد: هر چه BMI (وزن به کیلوگرم تقسیم به مجذور قد به متر) بالاتر رود، میزان مرگ و میر هم بیشتر می‌شود. BMI بالاتر از ۲۵ تا ۲۹.۹ اضافه وزن و بالاتر از ۳۰ به عنوان چاقی تعریف می‌شود.

وی افزود: علت چاقی افزایش دریافت انرژی بیشتر نسبت به مصرف آن است؛ بنابراین برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان دریافت کالری را کنترل کنیم.

به گفته وی، یکی از علل کاهش مصرف انرژی، کاهش فعالیت فیزیکی است و چاقی، خود زمینه ساز کم تحرکی است.

این متخصص تغذیه با تاکید بر افزایش فعالیت فیزیکی، اظهار کرد: برخی افراد از رژیم غذایی نامناسب پیروی کرده و مواد غذایی خاصی را استفاده و یا برخی از گروه‌های غذایی را حذف می‌کنند؛ ولی باید توجه داشت که لازم است همه گروه‌های غذایی به میزان مورد نیاز استفاده شوند و گروه‌های سبزی‌ها (دارای فیبر بالا باشند و مصرف آن‌ها به صورت خام و آب پز به حس سیری کمک می‌کند)، میوه‌ها، غلات سبوس‌دار، لبنیات کم چرب، گروه گوشت‌ها مانند انواع گوشت بدون چربی یا کم چرب، حبوبات و تخم‌مرغ در برنامه روزانه گنجانده شوند.

وی تاکید کرد: همچنین مصرف غذا‌های پرکالری و کم ارزش مانند فست فودها، غذا‌های سرخ کردنی، شیرینی‌ها و چربی‌های اشباع شده کاهش یابد و از روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و کلزا در مقدار مورد نیاز استفاده و آب کافی مصرف شود.

به گفته آریائیان، از نشستن‌های طولانی، خوردن غذا هنگام تماشای تلویزیون، خوردن سریع غذا و مصرف غذا‌های شیرین و پرچرب خودداری کنید و به جای آن، تغییر سبک زندگی، پیاده‌روی مستمر، انجام ورزش‌های هوازی (به منظور کاهش چربی) به همراه غیر هوازی (برای افزایش متابولیسم بدن) و استفاده از مواد غذایی در حد نیاز را مورد توجه قرار دهید.

وی افزود: همچنین برای کنترل اشتها در فاصله وعده‌های اصلی می‌توانید از میان وعده‌های مغذی مناسب نظیر میوه‌ها (در حد مورد نیاز)، سبزی‌ها و آجیل بدون نمک (در میزان کم) استفاده کنید. به یاد داشته باشید که هیچ وعده غذایی به خصوص صبحانه نباید حذف شود.

آریائیان تصریح کرد: منافع فیزیولوژیک وزن مناسب بسیار بالا است و وقتی وزن ایده‌آلی داریم علاوه بر حفظ سلامت بدن، حال و روحیه بهتری هم داریم و سیستم ایمنی بدن هم قوی‌تر است، در نتیجه کمتر به بیماری‌های جسمانی و روانی مبتلا می‌شویم.

دیگر خبرها

  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • کمبود این ویتامین سبب لاغری می‌شود
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • خواص تخم کتان و دانه کتان برای لاغری و درمان بیماری ها
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان